Stjørdal kommune

Vikar på tilkalling Psykisk helse og rus

Vikar på tilkalling Psykisk helse og rus

 

I Stjørdal kommune tenker vi fremtidsrettet, og jobber kontinuerlig med ulike spennende løsninger for å imøtekomme krav og forventninger til morgendagens omsorg. Vi er nytenkende og ledende innenfor omsorgsteknologi og nye arbeidsformer. For å få dette til trenger vi flere dyktige og engasjerte vikarer. 

Om tjenesten:

I Psykisk helse og rus yter vi tjenester til mennesker med rus og/eller psykisk helseproblematikk. Vi består av 2 enheter med flere underliggende avdelinger i kommunen, deriblant aktivitets- og dagtilbud, ambulante tjenester, behandlingstilbud og heldøgns omsorg. 

Målgruppen for stillingene er deg som er i eller tenker på en utdanning innen helse- og sosialfag, samt andre kandidater som har interesse for en givende jobb innenfor helse og omsorg. Tjenestestedene har ulike turnusordninger der helgehyppighet og timetall for hver vakt varierer.

Her har du en unik mulighet til å få erfaring, kunnskap og inntekt mens du studerer eller vurderer hvilken yrkesretning du ønsker å starte på. På denne måten får du utviklet deg som fagperson og medmenneske samtidig som at du får lønn. Har du råd til å la være? 

Under oppstart vil du få god opplæring og veiledning i arbeidsoppgavene. . Stillingene innebærer arbeid på dagtid, kveld og helg.


Arbeidsoppgaver:

  • Veiledning og bistand av brukere til mestring av alle dagliglivets gjøremål
  • Sikre god samhandling med den enkelte og ivareta brukermedvirkning
  • Samarbeide med brukere, pårørende og kollegaer
  • Bistå med praktiske oppgaver av ulik art, som feks innkjøp, renhold mm
  • Bidra til et godt arbeidsmiljø

Kvalifikasjoner:

  • God norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne
  • Førerkort klasse B


Personlige egenskaper:

Ved våre arbeidssteder vil du oppleve å få varierte og utviklende arbeidsoppgaver sammen med dyktige kollegaer i et godt arbeidsmiljø. Vi legger stor vekt på personlig egnethet i vår søken etter nye medarbeidere. 

Vi ser etter deg som:

  • Ønsker å bidra til et meningsfullt liv for andre
  • Er motivert til å arbeide i team for å skape en aktiv og innholdsrik hverdag for våre brukere
  • Har evne til å jobbe selvstendig, strukturert og målrettet 
  • Er positiv, engasjert og ansvarsfull
  • Har evne til å være fleksibel og løsningsorientert

 

Vi tilbyr:

I Stjørdal kommune vil du få ordnede betingelser, herunder lønns- og arbeidsvilkår etter gjeldende avtaleverk, samt gode pensjons- og forsikringsordninger.

Du vil få en variert arbeidshverdag, noe som også du må bidra med! Som arbeidsgiver verdsetter vi dyktige medarbeidere og stiller krav og forventninger som utfordrer ditt potensiale.

Tilsetting skjer på de vilkår som fremgår av lover, forskrifter og reglement. For stillingen vil det i henhold til gjeldende regelverk kreves fremlagt tilfredsstillende politiattest.

Aktuelle kandidater vil bli kontaktet av den enkelte leder. 

I samsvar med offentlighetsloven § 25 gjør vi oppmerksom på at opplysninger om søkerne kan offentliggjøres selv om det er bedt om konfidensiell behandling. Søkerne vil i tilfelle bli forhåndsvarslet om dette 

Del på:

Fylke:

  • Trøndelag

Jobbtype:

Vikariat

Heltid/Deltid:

Deltid

Arbeidstid:

Skift / turnus / arbeidstidsordning

Søknadsfrist:

13.10.2024

Arbeidssted:

Stjørdal

Kontaktpersoner:

Andreas Evenhus

tlf: +47 97114737

Arve Stoum

tlf: +47 91399316

Adresse:

Kjøpmannsgata 9 7500 Stjørdal

Kart: