Stjørdal kommune/

Sykepleiere Halsen sykeheim

I Stjørdal Kommune tenker vi fremtidsrettet, og jobber kontinuerlig med ulike spennende løsninger for å imøtekomme krav og forventninger til morgendagens omsorg. Vi er innovative og ledende innenfor omsorgs-teknologi og nye arbeidsformer. Dersom du ønsker en fleksibel, fremtidsrettet og kvalitetsbevisst arbeidsgiver med mange faglige utfordringer, har du muligheten nå.

Vi har følgende faste ledige stillinger ved Halsen sykeheim;

  • 2 x 100 % stilling som sykepleier, dag/kveld og helg
  • 80 % stilling som sykepleier, dag/kveld og helg
  • 45 % stilling som sykepleier på natt og helg

Litt om Halsen sykeheim:

Halsen sykeheim yter helhetlig omsorg i heldøgnsopphold, behandling og pleie for brukere som krever mer helsefaglig bistand enn det som er mulig å yte i pasientens eget hjem. Enheten er organisasjonsmessig plassert i sektor helse og omsorg, og består av 50 plasser fordelt på to avdelinger. Sykeheimen er lokalisert like utenfor Stjørdal sentrum. Vårt mål er at beboerne skal oppleve en trygg hverdag, preget av trivsel og livskvalitet. Vi har fokus på faglig utvikling og videreutvikling av gode fagteam. Dette gir en trygghet for deg som medarbeider, enten du er nyutdannet eller har sykepleier erfaring fra tidligere arbeidsforhold.

Vi har en pasientgruppe med mange ulike diagnoser og behov, og man kan tilegne seg en bred sykepleierkompetanse hos oss.

Halsen sykeheim har siste nytt innen velferdsteknologi og pasientvarslingssystem, og vi oppgraderer en av våre avdelinger til å bli godt utstyrt i forhold til ferdighetstrening og øving av prosedyrer.

Kvalifikasjoner:

  • Godkjent autorisasjon som sykepleier

Arbeidsoppgaver er blant annet:

  • Nødvendig helsehjelp samt personlig bistand under stell, pleie, medisinsk behandling og dokumentasjon etter gjeldende lovverk.
  • Observere, vurdere og iverksette nødvendige tiltak samt evaluere sykepleien til den enkelte bruker
  • Samarbeide med pårørende, samt samhandling med interne og eksterne instanser
  • Sykepleierfaglig ansvar for avdelingen og i institusjon for øvrig
  • Delta i utvikling av egen arbeidsplass/arbeidssituasjon samt delta i veiledning og opplæring for medarbeidere og studenter

Vi tilbyr:

  • Som kommunalt ansatt har du rett på en av Norges sikreste pensjonsordninger: offentlig tjenestepensjon. Der de fleste tjenestepensjoner kun utbetales i 10 år, er offentlig tjenestepensjon en utbetaling som varer fra den dagen du slutter å jobbe og livet ut. Pensjonen inkluderer også uføre- og etterlattepensjon hvis noe uventet skulle skje, samt gode pensjons- og forsikringsordninger.
  • Du vil få ordnede betingelser, herunder lønns- og arbeidsvilkår etter gjeldende avtaleverk. 

Andre opplysninger:

I samsvar med offentlighetsloven § 25 gjør vi oppmerksom på at opplysninger om søkere kan offentliggjøres, selv om det er bedt om konfidensiell behandling. Søkere vil i tilfelle bli forhåndsvarslet om dette. Søkere som gjør bruk av fortrinnsrett må gjøre oppmerksom på dette. For stillingene vil det i henhold til gjeldende regelverk kreves fremlagt tilfredsstillende politiattest.

Stjørdal kommune ønsker et arbeidsmiljø preget av mangfold, og at våre ansatte skal gjenspeile befolkningen. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke jobb hos oss, uansett alder, funksjonsevne, kjønn eller minoritetsbakgrunn.

 

Del på:

Fylke:

  • Trøndelag

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Skift / turnus / arbeidstidsordning

Søknadsfrist:

05.06.2025

Tiltredelse:

Etter avtale

Kontaktpersoner:

Adresse:

Husbyvegen 18 7505 Stjørdal

Kart: