Stjørdal kommune/Sektor bolig, arbeid og kvalifisering

Bo- og veiledningstjenesten 2 og 4

Fagarbeider natt

Ved Bo- og veiledningstjenesten 2 har vi følgende stilling ledig:

- 46 % fagarbeider, natt

Ved Bo- og veiledningstjenesten 4 har vi følgende stillinger ledig:

- 71,4 % fagarbeider, natt

- 58 % fagarbeider, natt

- 26,8 % fagarbeider, natt

- 24,5 % fagarbeider, natt

- 20,1 % fagarbeider, natt

Om stillingene

Sektor Bolig, arbeid og kvalifisering yter tjenester til mennesker med ulike former for funksjonsnedsettelser. Enheten Bo- og veiledningstjenesten 2 består av flere små bofellesskap med heldøgns pleie- og omsorgstjenester. Stillingen innebærer turnus på to av bofellesskapene, med arbeid hver 3. helg. Bo- og veiledningstjenesten 4 består av tre boliger som er lokalisert på samme område, hvorav helgebelastningen varierer mellom 3. hver og 4. hver helg. Her vil du kunne få muligheten til å påvirke egen arbeidshverdag sammen med gode og kunnskapsrike kollegaer. Tjenestene gis med utgangspunkt i verdiene likeverd, likestilling, selvbestemmelse og medvirkning. 

Arbeidsoppgaver og ansvar:

  • Veiledning og bistand til alle dagliglivets gjøremål
  • Sikre god samhandling med den enkelte og ivareta brukermedvirkning
  • Samarbeide med pårørende og andre interne og eksterne instanser i den enkeltes nettverk
  • Bistå med praktiske oppgaver av ulik art
  • Delta i utvikling av egen arbeidsplass/arbeidssituasjon

Kvalifikasjoner:

Vi søker etter fagarbeidere, fortrinnsvis helsefagarbeidere, som innehar relevant kompetanse med mennesker med nedsatt funksjonsevne. Vi ønsker oss medarbeidere som har kunnskap om alternativ kommunikasjon og erfaring med bruk av velferdsteknologi.

Personlige egenskaper:

Ved våre arbeidsplasser vil du oppleve å få varierte og utviklende arbeidsoppgaver sammen med faglig dyktige kollegaer i et godt arbeidsmiljø. Foruten faglige kvalifikasjoner legger vi stor vekt på personlig egnethet i vår søken etter nye medarbeidere.

Vi ser etter deg som:

  • Har god evne til å jobbe selvstendig, strukturert og målrettet
  • Er motivert til å arbeide godt i team for å skape en aktiv og innholdsrik hverdag for våre brukere
  • Er engasjert, ansvarsfull, iderik og kreativ
  • Har evne til å være fleksibel og løsningsorientert
  • Har god norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne
  • Har førerkort for bil, fortrinnsvis med manuell giring (Klasse B, kode 73)

Vi tilbyr:

I Stjørdal kommune vil du få ordnede betingelser, herunder lønns- og arbeidsvilkår etter gjeldende avtaleverk, samt gode pensjons- og forsikringsordninger.

På denne arbeidsplassen vil du få være med å forme og utvikle arbeidsoppgaver sammen med faglig dyktige kollegaer i et godt arbeidsmiljø. Du vil få en arbeidshverdag med mye humor og latter, noe som også du må bidra med! Som arbeidsgiver verdsetter vi dyktige medarbeidere og stiller krav og forventninger som utfordrer ditt potensiale.

Behovet for tjenesteproduksjon er i stadig utvikling, og den som tilsettes må påberegne endring i både arbeidsoppgaver, turnusoppsett og tjenestested. I løpet av rekrutteringsprosessen kan det oppstå ledighet i tilsvarende stillinger ved andre tjenestesteder. Søkerliste kan da bli benyttet til å rekruttere inn i disse stillingene.

Tilsetting skjer på de vilkår som fremgår av lover, forskrifter og reglement. Søkere som gjør bruk av fortrinnsrett, må gjøre oppmerksom på dette. For stillingen vil det i henhold til gjeldende regelverk kreves fremlagt tilfredsstillende politiattest.

Andre opplysninger:

I samsvar med offentlighetsloven § 25 gjør vi oppmerksom på at opplysninger om søkere kan offentliggjøres, selv om det er bedt om konfidensiell behandling. Søkere vil i tilfelle bli forhåndsvarslet om dette.

Stjørdal kommune ønsker et arbeidsmiljø preget av mangfold, og at våre ansatte skal gjenspeile befolkningen. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke jobb hos oss, uansett alder, funksjonsevne, kjønn eller minoritetsbakgrunn.

 

Del på:

Fylke:

  • Trøndelag

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Deltid

Arbeidstid:

Natt

Søknadsfrist:

30.04.2024

Arbeidssted:

Bo- og veiledningstjenesten 2 og 4

Adresse:

Kjøpmannsgata 9 7500 Stjørdal

Kart: