Stjørdal kommune/Sektor hjemmetjenester

Sommerjobb i sektor hjemmetjenester

Målgruppen for stillingene er studenter/elever/assistenter som ønsker utdanning innen helse, og andre som har interesse for en givende jobb innenfor helse og omsorg. Her har du sjansen til å få erfaring og kunnskap mens du studerer eller vurderer hvilken yrkesretning du ønsker å starte på. Med sommerjobb hos oss får du muligheten til å utvikle deg som fagperson og å prøve ut teori i praksis, samtidig som du får lønn.

Om sektoren:

Sektor hjemmetjenester gir tjenester til både hjemmeboende og beboere ved bosenter i alle aldre, men med hovedvekt på eldreomsorg.

Lånke bosenter og ambulerende tjenester er et heldøgns pleie- og omsorgssenter som er lokalisert på Hell. Det er et bosenter som inneholder 16 bokollektivplasser. Hjemmesykepleien og hjemmehjelpene i Lånke sone har base på bosentret.  Sykepleiere, helsefagarbeider og assistenter gir helsetjenster og praktisk bistand til brukere.

Stjørdal bosenter er et heldøgns bemannet bosenter for mennesker med bistandsbehov, med egen kantine og 50 boenheter. Sykepleiere, helsefagarbeidere og assistenter gir ulike tjenester som helsetjenester og praktisk bistand til brukere.  Bosenteret ligger i krysset Breidablikkveien - Husbyvegen, like ved Stjørdal helsehus og Stjørdal legesenter.

Hegra bosenter og ambulerende tjenester er et heldøgns bemannet bosenter for mennesker med bistandsbehov, med egen kantine og 35 boenheter. Det er 3 bokollektiv med 8 plasser på hver enhet. Bosenteret ligger sentralt og idyllisk til i Hegra sentrum, nært tilknyttet legesenter, butikk og bank. Sykepleiere, helsefagarbeidere og assistenter gir helsetjenester og praktisk bistand til brukerne.

Skatval bosenter er et heldøgns bemannet bosenter for mennesker med bistandsbehov, og består av 33 leiligheter, kantine, 2 felles stuer, frisørstue og personalbase. Bosenteret ligger sentralt til i Skatval sentrum, nært tilknyttet legesenter og butikk. Sykepleiere, helsefagarbeidere og assistenter gir helsetjenester og praktisk bistand til brukerne.

Arbeidsaver og ansvar:

Som ferievikar får du god opplæring i å gi nødvendig helsehjelp og praktisk bistand i alle av dagliglivets gjøremål. Og det viktigste av alt - være med på å gjøre dagen best mulig for tjenestemottaker. Arbeidsdagene er varierte.

Kvalifikasjoner og egenskaper:

Vi søker etter personer som har en genuin interesse for å jobbe med mennesker med ulike hjelpebehov og diagnoser. Om du er sykepleier, vernepleier, helsefagarbeider, student eller assistent, så trenger vi deg på laget.

Vi tilbyr:

  • En spennende arbeidsplass i en kommune i vekst og utvikling
  • Gode og utviklende fagmiljø
  • Lønns- og arbeidsvilkår etter gjeldende avtaleverk
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger

Andre opplysninger:

For alle stillingene vil det i henhold til gjeldende regelverk kreves fremlagt tilfredsstillende politiattest.

I samsvar med offentlighetsloven § 25 gjør vi oppmerksom på at opplysninger om søkere kan offentliggjøres, selv om det er bedt om konfidensiell behandling. Søkere vil i tilfelle bli forhåndsvarslet om dette.

Stjørdal kommune ønsker et arbeidsmiljø preget av mangfold, og at våre ansatte skal gjenspeile befolkningen. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke jobb hos oss, uansett alder, funksjonsevne, kjønn eller minoritetsbakgrunn.

 

Del på:

Fylke:

  • Trøndelag

Jobbtype:

Sesong

Arbeidstid:

Varierende arbeidstid

Søknadsfrist:

31.05.2024

Kontaktpersoner:

Adresse:

Kjøpmannsgata 9 7500 Stjørdal

Kart: