Stjørdal kommune

Vikar på tilkalling, Bo- og veiledningstjenesten

 

I Stjørdal kommune tenker vi fremtidsrettet, og jobber kontinuerlig med ulike spennende løsninger for å imøtekomme krav og forventninger til morgendagens omsorg. Vi er nytenkende og ledende innenfor omsorgsteknologi og nye arbeidsformer. Er du over 16 år og har lyst på en meningsfull jobb i tillegg til skolen?


Om tjenesten:

I Bo- og veiledningstjenesten jobber vi med mennesker over 18 år med ulike former for funksjonsnedsettelser. Vi består av 5 enheter lokalisert på ulike steder i kommunen. Vi har én ambulerende tjeneste som kommer hjem til de som ikke bor i bofellesskap, og de andre enhetene yter bistand til mennesker som bor i bofelleskap tilknyttet personalbase.

Vi jobber med utgangspunkt i verdiene likeverd, likestilling, selvbestemmelse og medvirkning. Jobben går ut på å gi individuell bistand og opplæring i alle av dagliglivets gjøremål slik at den enkelte skal kunne leve og bo selvstendig, og ha en aktiv og meningsfylt tilværelse i fellesskap med andre.

Målgruppen for stillingene er deg som kanskje tenker på en utdanning innen helse- og sosialfag samt andre kandidater som har interesse for en givende jobb innenfor helse og omsorg. Tjenestestedene har ulike turnusordninger hvor helgehyppighet og timeantall for hver vakt varierer. 

Her har du en unik mulighet til å få erfaring, kunnskap og inntekt mens du evt. studerer eller vurderer hvilken yrkesretning du ønsker å starte på. På denne måten får du utvikle deg som fagperson og medmenneske samtidig som du får lønn! Om du trives med arbeidsoppgavene og kollegaene dine, har vi også behov for deg i sommer!! Har du råd til å la være?


Arbeidsoppgaver:

Arbeidsoppgavene består av:

  • Veiledning og bistand til alle dagliglivets gjøremål
  • Sikre god samhandling med den enkelte og ivareta brukermedvirkning
  • Samarbeide med pårørende, brukere og kollegaer
  • Bistå med praktiske oppgaver av ulik art
  • Bidra til et godt arbeidsmiljø

Kvalifikasjoner:

Vi ser etter deg som ønsker å bidra til et meningsfullt liv for andre!

Personlige egenskaper:

Ved våre arbeidssteder vil du oppleve å få varierte og utviklende arbeidsoppgaver sammen med dyktige kollegaer i et godt arbeidsmiljø. Vi legger stor vekt på personlig egnethet i vår søken etter nye medarbeidere.

Vi ser etter deg som:

  • Er motivert til å arbeide i team for å skape en aktiv og innholdsrik hverdag for våre brukere
  • Har evne til å jobbe selvstendig, strukturert og målrettet 
  • Er positiv, engasjert og ansvarsfull
  • Har evne til å være fleksibel og løsningsorientert
  • Har god norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne
  • Det er en fordel om du har førerkort for bil, fortrinnsvis med manuell giring (Klasse B, kode 73)

Vi tilbyr:

I Stjørdal kommune vil du få ordnede betingelser, herunder lønns- og arbeidsvilkår etter gjeldende avtaleverk, samt gode pensjons- og forsikringsordninger.

Du vil få en variert arbeidshverdag, noe som også du må bidra med! Som arbeidsgiver verdsetter vi dyktige medarbeidere og stiller krav og forventninger som utfordrer ditt potensiale.

Tilsetting skjer på de vilkår som fremgår av lover, forskrifter og reglement. For stillingen vil det i henhold til gjeldende regelverk kreves fremlagt tilfredsstillende politiattest.

Annonsen løper gjennom hele våren, og vi foretar fortløpende vurdering av kandidater. Aktuelle kandidater vil bli kontaktet av den enkelte leder. 

I samsvar med offentlighetsloven § 25 gjør vi oppmerksom på at opplysninger om søkerne kan offentliggjøres selv om det er bedt om konfidensiell behandling. Søkerne vil i tilfelle bli forhåndsvarslet om dette 

Del på:

Fylke:

  • Trøndelag

Jobbtype:

Ekstrahjelp

Heltid/Deltid:

Ved behov

Arbeidstid:

Skift / turnus / arbeidstidsordning

Søknadsfrist:

30.06.2024

Arbeidssted:

Bo- og veiledningstjenesten

Kontaktpersoner:

Anne Merethe Fossum Hernes

mob: +47 47459654

Bente Kathrine Stenseth-Kristoffersen

mob: +47 45631597

Gudrun Lidal

mob: +47 92263047

Laila Winther Fossum

mob: +47 92492655

Sissel Kathrine Vartdal

mob: +47 93400108

Adresse:

Kjøpmannsgata 9 7500 Stjørdal

Kart: